FC Komfort vinder A1-rækken 2012


mere følger….

Pressemeddelelser

Kommentarer (6)

 

 1. TK siger:

  Hej Syd – tak for de pæne ord! Ja, vi havde et par gode og tætte opgør mod jer i denne sæson med masser af god gnist. Og ser frem til lignende kampe i pokalen! Håber du har ret mht. Mesterrækken, men der er en del stærke hold, så det bliver ikke nemt. Og Isborg får I måske selv fornøjelsen af da de er blevet tvangsnedrykket og skal spille A-række i 2013 (hvis de da ikke helt har opgivet ævred og slet ikke stiller op). 🙂

  mvh
  TK

 2. Stort tillykke med oprykningen. Fuldt fortjent. Man fristes til at sige et år for sent. Isborg er I meget bedre end, og det kan I jo bevise nu. Jeg tipper jer faktisk til at få en fornem placering i mesterrækken. Vi kommer jo nok ikke til at mødes de kommende år. I forbliver i mesterrækken og vi forbliver (håber vi) i A-rækken. Men hvis vi mødes i pokalen, så kommer vi sgu til at give jer kamp til stregen.. igen 🙂

 3. TK siger:

  Kære Victor,

  Tak for lykønskninger og tillykke med det ubesejrede efterår! Vi er helt klart friske på noget sparring i den lange vinterpause. Måske en mini-tiurnering ligesom vi har prøvet før?

  TK

 4. Kære FC Komfort. På vegne af alle i Calcio Superiore ønsker jeg jer tillykke med oprykningen til Mesterrækken. Vi ser frem til kvalitetssparring i TV-byen i vinterpausen. Venligst. Victor Malecki, Calcio Superiore.

 5. Emil siger:

  Fantastisk! Stort tillykke til os alle! Der danses i gaderne i Pennsylvania.

 6. Thomsen siger:

  Vi er mestrene. Vi er mestrene. Vi er mestrene, mestrene, mestrene. MESTRENE!!!!!!

Skriv kommentar