FC Komfort – Nordstjernen


Dagene op til fredagens kamp havde været hektiske med mange skader og mulige afbud. I sidste ende kunne vi dog stille med fuld trup – og havde endda Heine stående klar som 11. mand efter at  Hr. Hollywood havde forceret både svensk og dansk trafik for at nå Kløvermarken i tide.

Selve kampen – mod oprykkerne for Nordstjernen – endte med at blive den hidtil mest komfortable af forårets fem kampe. Vi startede aggressivt og fik scoret allerede efter fem minutter ved Visti på en god semiomstilling hvor Thomsen rykker fri i venstre side og lægger en herlig bold på tværs til vores Fox-in-the-box.

1-0 og det gav et overtag som vi fastholdt hele kampen. Norsk og Beck var bundsolide i forsvaret og med overskud til også at gå frem.

Vi vekslede den store trup fint, så alle mand fik spilletid og alle (undtagen Beck og Emil) fik hvilet sig undervejs.

Det var ikke fordi vi stod fantastisk godt i alle situationer, men vi lod til konstant at have det lille overtag på Nordstjernen der, i hvert fald i denne kamp, lod til at mangle offensivt krudt.

Vi kom på 2-0 efter et kvarter og 3-0 lige inden pausen. Igen efter forholdsvis direkte spil på modstandernes banehalvdel. Rasmus og Michael stod for scoringerne, og de var begge i offensivt hopla kampen igennem. Michael havde et fremragende skud på stolpen og Rasmus var en meget energisk “8′er” og omdrejningspunkt i mange angreb.

I anden halvleg ville vi gerne have lidt mere ro på bolden. Vi var vi i øvrigt nede på 9 mand da Visti skulle til vigtigt møde.
På det tidspunkt var kampen dog afgjort og den sidste halve time skulle primært afvikles uden skader eller mål imod.

Vi kom også forholdsvis tidligt på 4-0 og havde chancer til flere mål. Patrick bragede et langskud på indersiden af stolpen, Michael og Pawel var begge helt fri foran mål i to forskellige situationer.

Nordstjernen var aldrig rigtig med i kampen, og blev yderligere drænet da de modtog et gult kort midt i anden halvleg. Jeg kunne ikke selv se situationen, men det virkede hårdt dømt i en kamp der ellers var helt uden dramatik.

Kampen sluttede 4-0 til Komfort der for første gang siden åbningskampen kunne stille med fuld trup og i øvrigt slap for skader.

FC Komfort – Nordstjernen (3-0) 4-0

1-0, Visti (Thomsen)

2-0, Michael

3-0, Rasmus

4-0, Rasmus

Kampreferater

Skriv kommentar