FC Komfort vs Danseskolen


FC Komfort tabte i dag til Danseskolen. Vist nok første indbyrdes nederlag i en turneringskamp.

Det kunne have gået anderledes. Men overvældende uskarphed blandet med en sjælden organisatorisk slaphed gjorde at Danseskolens sejr på 4-2 i sidste ende var helt fortjent.

DS er lidt anderledes end i sidst sete version. Der er kommet bedre og hurtigere spillere til – fra bla. FC Roskilde – og med Corner som offensiv profil er det et rigtig udmærket hold med både fysik og teknik.

Der var dog kun 7 dansere til kamp i dag. Altså ingen udskiftere, hvilket var en omstændighed vi skulle have udnyttet bedre.

Komforts udfordring er primært at vi savner et halvt hold. Skader og afbud gør at vi derfor må improvisere en ny opstilling hver gang, og det gik altså galt i dag til trods for at vi kunne stille 9 mand.

Første halvleg var en adstadig affære. Vi skulle have flyttet Danseskolen mere rundt, men varmen bagte ned og lagde en naturlig dæmper. Danseskolen pakkede sig, fornuftigt nok, men alligevel fik vi med tiden skabt chancer.
Vi var også meget tæt på føringsmålet, men en velspillende keeper kom i vejen for Thomsens ellers fine afslutninger, og i den mest åbne chance stod stolpen i vejen. En fin aflevering fra Mads skærer forsvaret op og Heine er i et dybdeløb først på bolden som han hopper over i troen på at den var på vej i mål. Det var den så ikke.

Og bedst som vi forberedte os på lidt sukkervand og peptalk i pausen kom Danseskolen på tavlen. En mand får lov at spadsere uhindret gennem midten mens tre Komforter ruller den rødsorte løber ud. Ad, for et mål. Det var meget tamt og selvom alle modstandermål er grimme, må man sige at det her var i en klasse for sig. Det var sjælden elendig opdækning.

1-0 ved pausen. Planen var at æde os ind på dem et mål ad gangen, men det gik ikke ligefrem sådan.

Foran med et mål fik Danseskolen ny luft og kunne nu lukrere på kontraer også. Da de så kort tid inde i anden halvleg får sendt et langskud i mål (Emil som ellers stod godt, så ikke godt ud her) og kommer på 2-0 gik vi fra “ærgerligt, men den henter vi” til “det bliver sgu svært”. Og det blev endnu sværere: en kontra fanger Komfort HELT ude af position og DS kan køligt trille bolden i kassen til 3-0.
Det var kynisk udnyttet, men hold da op hvor gjorde vi det også nemt for dem.

Mod slutningen kom der en trodsreaktion. Særligt Norsk og Beck viste vilje og brystkasse i denne fase, og det lykkedes os at skabe en håndfuld rigtig gode chancer hvoraf vi scorede på to – faktisk ret flotte – mål. Desværre fik DS endnu en kontra prikket ind undervejs og så endte det 4-2.

Det er meget sjældent at vi lukker så mange mål ind og det antyder meget godt dagens store defensive problem: en slap organisation. Offensivt var problemet blandt andet uskarphed.

Flot af Danseskolen, men det føltes primært som en kamp vi selv smed på gulvet.

Det kommer selvfølgelig til at koste i den tætte række hvor alle tager point fra alle bortset fra Løgpose der lige så stille er ved at liste af.

Vi skal lige nu ikke kigge så meget i tabellen. Det gælder fortsat om bare at kunne stille hold og skabe de point sammen vi kan. Og så må vi se hvad evnerne rækker til når/hvis truppen bliver fuldtallig til efteråret.

 

FC Komfort – Danseskolen (0-1) 2-4

1-3, Norsk (Frederik)

2-4, Mads (Norsk

Kampreferater

Skriv kommentar