Calcio Superiore – FC Komfort


I den igangværende skade/afbudskrise er planen groft sagt at hutle os igennem til sommerpausen, tage de point vi nu kan undervejs og så i øvrigt vente på at kavaleriet kommer.

På den baggrund var vi på forhånd glade for en uafgjort mod de forsvarende mestre fra Calcio.

Men det var før kampen.

Efter kampen, som endte 1-1, var skuffelsen til at føle på. Det var en kamp vi burde have vundet.

Omvendt kan vi ikke være helt utilfredse med at hive et point i en kamp hvor vi var uden indskiftere i anden halvleg da Pawel skulle gå i pausen og målmand Emil aldrig dukkede op pga. en fuldstændig utidig polterabend-kidnapning, så Visti måtte låne et par handsker!

Ret groteske forhold, men Komfort-spillerne reagerede flot og spillede en meget disciplineret og klog kamp. Både Calcios opstilling og opspil var luret på forhånd så vi kunne læne os op ad en taktisk aftale der viste sig at give pote.

FC Komfort dominerede kampen fra start og kom også forholdsvis hurtigt foran på en sikker scoring af Norsk. Inden da havde vi været farlige et par gange og Beck skulle have scoret da han fornemt lavede en tunnel på sin direkte modspiller og tromlede mod mål og en meget fordelagtig skudposition.

Desværre kom Calcio tilbage kort tid efter på en omstilling hvor vi ikke fik afsluttet angrebet ordentligt.

Vi fortsatte dog med at være farligst og Norsk (igen) var ekstremt tæt på da han lobbede sig selv fri i feltet og afsluttede tæt under mål i to omgange. Forskellige Calcio-kropsdele kom dog i vejen og derfor kunne holdene gå til pause med 1-1. En stilling Calcio kunne være mest tilfredse med.

Så mistede vi altså Pawel, og måtte rokere på et par pladser. Men fortsatte alligevel med at spille varieret og skabe chancer samtidigt med at vi holdt en tæt defensiv. Meget tilfredsstillende.

Vi kunne og skulle have lukket kampen efter en håndfuld store chancer – Norsk har tre fine afslutninger inkl. et drøn af et langskud på sammenføjningen og Heine skylder Brian en kasse øl efter et fornemt angreb og en genial hælaflevering fra Brinaldo efterlod Hollywood helt fri i feltet i en situation hvor det var sværere at misse end at score. Men ambitiøse Heine lykkedes altså med ikke at score alligevel!

Der var flere gode chancer – Brians skud der heades væk på stregen og Frederiks afslutning tæt under mål i sidste minut, men vi var ikke klinisk skarpe. Derfor levede kampen også helt til slutfløjt og Calcio havde et par farlige frispark samt et stolpeskud i anden halvleg.

1-1 blev det og det var ikke specielt retvisende, men uskarphed er ikke lig med uheld og vi skal være lidt mere cool i afslutningerne.

Men fedt at se en god organisation suppleret med både tålmodigt og direkte opspil. Lad os se om vi kan udbygge pointdepotet inden kavaleriet dukker op.

 

Calcio Superiore – FC Komfort (1-1) 1-1

0-1, Norsk

 

 

Kampreferater

Skriv kommentar