FC Komfort – B. Olivia


Lørdagens kamp mod B. Olivia var en mulighed for revanche. I foråret tabte vi 0-3 til oprykkerne i en kamp hvor vi så fysisk skrøbelige ud. Der var ingen tvivl om at den sejr var fortjent, men den var samtidigt svær at bruge som pålidelig målestok for det indbyrdes forhold. Dels spillede vi på en ujævn gryde af en græsbane. Dels fik vi i kampen 3 skader og spillede reelt med 6 mand en del af kampen.

I denne anden kamp var vi tilbage på kunst og undgik heldigvis skader. Vi stillede som så ofte før i denne sæson med en meget alternativ opstilling, og sammenspillet var nærmest ikke-eksisterende, men der var dog store individuelle kvaliteter at hænge håbets hat på.

De to hold, som begge kæmper om at undgå nedrykning sammen med mindst 4 andre hold, lagde jævnbyrdigt ud. Det var en kamp i OK højt tempo. Ingen af holdene fik for alvor sat spillet.
Det ændrede et mål på. Som det ofte er tilfældet.
Det var Komfort der kom foran og det var efter et virkeligt flot angreb. En godt set tværaflevering til Kylle på kanten, han går til baglinjen og får lagt et perfekt indlæg til bagerste stolpe som den hjemvendte søn Ralff header sikkert ind. Textbook stuff. Og 1-0.

Det ændrede kampen totalt. Komfort spillede med masser af selvtillid, og Olivia som hverken pressede højt eller stod kompakt i forsvaret fik løbet mange sure meter.
Vi var herefter kun farlige for os selv. Af ren og skær utålmodighed blev bolden et par gange sat på spil ved en ambitiøs aflevering eller dribling og der viste B.O. at de godt kunne spille en omstilling. Dog uden for alvor at skabe en oplagt målchance.

Men overvejende fik vi meget plads og specielt Kylle havde plads på sin kant. Det udnyttede han resten af kampen igennem og med to mål og to assists var han klart dagens MOM. Men også Nicolai må fremhæves. Den normale målmand var i marken. Han var tiltænkt en rolle som aflastningsspiller, men det blev til noget mere end det. Efter knap 20 minutter røg han på toppen i stedet for Rallf, og han havde været på banen omkring et minut da han får sidste fod på endnu et skarpt indlæg. Igen er Kylle på spil på kanten og denne gang lægger han bolden fladt indover hvor Nicolai så kan stemple bolden ind. 2-0 og Olivia var groggy.
Kort efter scorer Nicolai igen fra tæt hold, og var ikke til at skyde igennem.
I modsætning til Olivias målmand der ikke havde en af sine gode dage. Må man da gå ud fra. Både udspark og indsatserne i feltet virkede nervøse, hvilket så ud til at påvirke resten af modstanderholdet. Omvendt gav det kun os blod på tanden.

I anden halvleg gjaldt det om at bevare aggressiviteten i forventning om at Olivia ville teste os lidt mere. Det blev også en lidt mere lige affære. De havde flere chancer, og kunne have reduceret til 1-3 da de ramte stolpen i en periode hvor Komfort virkede trætte. Vi satte dog friske kræfter på banen umiddelbart efter og kom på 4-0.
Det lykkedes Olivia at reducere til 1-4 med 10 minutter igen, men kampen var afgjort. Vi havde godt styr på deres angreb som oftest endte som langskud langt over mål og hegn og fik også afvist deres indøvede hjørnekombinationer.

Det var en af den slags kampe hvor man håbede på ekstra tid så vi kunne score flere gange.

Vi fik sendt en ekstra i kassen, Kylle med sit mål nr 2, men det blev ved det på trods af meget plads til omstillinger og andre fine chancer i kampens sidste minutter.

5-1 og det var en vigtig sejr i en meget tæt bundkamp, hvor tre hold har en kamp i hånden og kan komme á point med os hvis de vinder den.

BK Kaw viste i hvert fald tænder med en overbevisende sejr over Løgpose, også på 5-1. De ser ud til at have vendt skuden som ellers var på Titanic-kurs i slutningen af foråret.

De snart forhenværende mestre fra Calcio er til gengæld i høj sø for tiden. De tabte med hele 0-6 til Pokkers. Og det på trods af en start 7’er der kun var to pladser fra stærkeste opstilling.

Saget slog YU-98 ude, hvilket altid er en bedrift, og det ligner en titelkamp mellem dem og Pokkers, som er rækkens to mest stabile hold.

Stripes vandt også og er pt. på 3. pladsen. De har kun tabt 1 kamp, men til gengæld har de X’et hele 7 gange.

Vi håber at kunne bygge på den gode indsats fra de to første kampe og skulle meget gerne få flere folk tilbage fra ferie og skader snarest.

FC Komfort – B. Olivia (3-0) 5-1
1-0, Ralff (Kylle)
2-0, Nicolai (Kylle)
3-0 Nicolai (?)
4-0 Kylle (?)
5-1 Kylle (?)

 

 

Kampreferater

Skriv kommentar