Socialt regnskab

“Det er vidunderligt med disse Komfortspillere der altid tror på at de kan gøre en forskel uanset modstanderen. Man kan stole på dem, for de går bare ud og gør det uanset modstanderen. Uimponerede og med selvtillid.”

Sådan så tidligere landstræner Bo Johansson de Komfortspillere han havde til rådighed på sit hold. Sådan bør alle danske landstrænere se Komfort. Og sådan bør omverdenen se Komfort – ikke blot sportsligt, men også kommercielt. Vi anser følgende værdier – der alle har rod i FC Komforts historie og udvikling – som de bærende i den måde vi handler på.

• Vilje der sammenfatter mod og fight.

• Ambitioner der signalerer at Komfort er offensiv og vil overskride sportslige og kommercielle grænser. Af ambitioner udspringer stolthed over det vi har opnået indtil videre. Og det er vores professionelle tilgang til fodbold og forretning der gør os i stand til at have ambitioner.

• Engagement der fremhæver den glæde og entusiasme der knytter sig til at være en del af Komfort , passion hos fans og frivillige og den sociale ansvarlig som udspringer af engagementet.

• Underholdning der udtrykker den fodboldfest det skal være at gå til fodbold på Komfort Stadion og følge Komfort på udebane.